En dedikeret café & restaurant

Vi er stolte af at have serveret for mange tusinde gæster i de 20 år vi har været her

Om K@FF’KA

Vi ligger tæt på Vallensbæk station faktisk direkte på Stationstorvet. Her har vi haft lokaler i de nu ca. 20 år vi har været på banen. K@FF’KA er en hyggelig Café Restaurant, som er indrettet lidt anderledes. Der er for tiden en tendens til at mange café’er har en mørk og næsten klaustrofobisk indretning. Vi ved at det sagtens kan være hyggeligt med en åben indretning hvor huset er lyst og moderne. Så det er den vej vi har valgt at gå.

Er du på hurtigt visit, så har Café Kaffka et fint udvalg af varme drikke som cappuccino, café au lait, espresso, café latte, chokolade, the og meget mere. Vi har selvfølgelig også de gængse café retter.

Skal du derimod forkæles byder vores restaurant på en rig menu til aftensmaden.

Danske & udenlandske specialiteter

Vores menu består af de bedste retter, fra mange forskellige lande.

Navnefader

Vi har taget navn fra forfatteren Franz Kafka.
Temaerne for hans værker var ensomhed, frustration og undertrykkelse af individet gennem anonyme kræfter. Kafkas stil var en blanding af realisme og fantasi iblandet ironisk humor, som ofte gav en mareridtsagtig, klaustrofobisk effekt i hans værker. I sin berømte novelle Forvandlingen (1915) vågnede helten op og opdagede, at han havde forandret sig til et enormt insekt, udstødt af sin familie og efterladt til at dø. I Processen (1925) gennemgår hovedpersonen en retssag, hvor han ikke kan få forbrydelsen oplyst. Det absurde retssystem kan ses som et billede på tilværelsens vilkårlighed og uigennemskuelighed.

I modstrid med Kafkas ønske blev hans upublicerede manuskripter offentliggjort efter hans død af hans ven den østrigske forfatter Max Brod. Blandt disse værker var hans mest berømte romaner: Processen (1925), Slottet (1926) og Amerika(1927). Kafka døde af tuberkulose den 3. juni 1924 på et sanatorium i Kierling i nærheden af Wien.

 

Du kan læse mere om Franz Kafka ved at besøge linket her:

https://da.wikipedia.org/wiki/Franz_Kafka